Om oss

Om Brødrene Hammerstad A/S og våre kjerneverdier

Om oss

om brødrene hammerstad a/s

Brødrene Hammerstad A/s er et tømrerfirma som ble etablert av brødrene Martin og Ragnar Hammerstad. Idag er det Ragnar Hammerstad som har det daglige ansvaret sammen med administrasjons-/økonomiansvarlig Bjørn Kronborg.

Vi tar på oss alt fra små reparasjoner til store, komplekse byggprosjekter. Vårt team av dyktige håndverkere og erfarne fagfolk sikrer at vi kan levere alt fra omfattende rehabiliteringer og oppussingsprosjekter til nybygg og store kommersielle prosjekter.

Vi jobber tett med våre kunder for å sikre at vi forstår deres ønsker og behov, og deretter lager vi en skreddersydd løsning som passer til deres budsjett og tidsplan.

 

 

Siden 1995 har firmaet vokst fra 2 til 20 ansatte. I tillegg har firmaet opparbeidet seg et stort nettverk av faste kunder og samarbeidspartnere. De siste årene har firmaet hatt en omsetning på rundt 40 millioner kroner.

Vi er stolte over vår lange historie med å levere kvalitetsarbeid. Våre dyktige arbeidere har mange års erfaring og har bygget sitt rykte på å levere pålitelig og presis arbeid. Vi benytter oss av de nyeste teknologiene og materialene for å sikre at vi alltid leverer produkter av høyeste kvalitet.

Kundetilfredshet er vår øverste prioritet. Vi forstår at et byggeprosjekt kan være stressende, og vi jobber hardt for å gjøre hele prosessen så enkel og smidig som mulig for våre kunder. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og bekymringer, og vi er stolte av å ha et godt rykte for å levere prosjekter innenfor budsjett og tidsfrister.

Anders Hammerstad

Prosjektleder

Trenger befaring? Kontakt oss her

+47 988 04 225 eller post@brodrenehammerstad.no

Vår historie

Brødrene hammerstad som totalleverandør

1995 - 2023

Vårt største prosjekt

Gjennom flere år med en rekke fornøyde kunder kan vi i Brødrene Hammerstad A/S fornøyd presentere vårt største prosjekt gjennom vår historie. Her kan du lese mer om "flaggskip" prosjektet som inneholder den nyeste teknologien, arkitekturen, klimaanlegget, ventilasjonssystemet og matrialene med mer(!) som vi er stolte av å presentere.

Tømrerfirma Med Stor Allsidighet

Vi i Brødrene Hammerstad har ferdigheter på mange områder. Vi jobber innenfor en rekke ulike kundesegmenter og med et stort antall kunder, både innen offentlig og privat sektor. Vår strategi er og alltid levere arbeid av topp kvalitet. Dette oppnår vi ved å ha effektive tømrere med høy yrkesstolthet. I tillegg leier vi inn kvalifiserte tømrere når det er nødvenig. Vi har også knyttet til oss faste underleverandører som har den kompetansen og kvaliteten vi krever, slik at vi kan fungere som en totalentreprenør overnfor våre kunder.

Fordi vi stiller store krav til håndverksmessige ferdigheter, og har stor kunnskap og forståelse for materialer og konstruksjonsprinsipper kan vi levere kvalitet i alle ledd. Brødrene Hammerstad har lang erfaring i bransjen og har alltid høy pågang av forespørsler på små og store oppdrag, uten bruk av annonsering. Dette gjenspiler vår strategi om at kvalitet og effektivitet selger seg selv.

 

Våre Kjerneverdier

Vi driver vår virksomhet med integritet og åpenhet. Alle typer arbeid skjer innenfor gjeldene lover, forskrifter og regler; samt at alt arbeid baseres på ærlighet og tillit. All ledelse utøves etter forretningsmessige, faglige og etiske prinsipper. 

Vi er en lærende organisasjon, og ser alltid etter forbedringer og nye løsninger. Vi benytter vårt mangfold og skaper merverdi gjennom et nært sammarbeid med kunder og partnere. Verdiene våre er alle ansattes kompass, og støtter oss i arbeidet mot vår visjon om å bygge et bedre samfunn.

Hvorfor velge oss?

Flere grunner til å velge oss

Annerkjent

Brødrene Hammerstad er en annerkjent aktør i markedet med gode leverandører og samarbeidspartnere

Grananti

Vi går lenger enn langt for å sikre at du er en fornøyd kunde

Kvalitet

Vi jobber kun med arbeidere og matrialer av særklasse