Om oss

Om Brødrene Hammerstad A/S og våre kjerneverdier

Om brødrene hammerstad a/s

Brødrene Hammerstad A/S er et tømrerfirma som ble etablert i 1995 av brødrene Martin og Ragnar Hammerstad. Idag er det Ragnar Hammerstad som har det daglige ansvaret sammen med administasjons-/økonomiansvarlig Bjørn Kronborg.

Siden 1995 har firmaet vokst fra 2 til 20 ansatte. I tillegg har firmaet opparbeidet seg et stort nettverk av faste kunder og samarbeidspartnere. De siste par årene har firmaet hatt en omsetning på rundt 40 millioner kroner. 

Tømrerfirma Med Stor Allsidighet

Vi i Brødrene Hammerstad har ferdigheter på mange områder. Vi jobber innenfor en rekke ulike kundesegmenter og med et stort antall kunder, både innen offentlig og privat sektor. Vår strategi er og alltid levere arbeid av topp kvalitet. Dette oppnår vi ved å ha effektive tømrere med høy yrkesstolthet. I tillegg leier vi inn kvalifiserte tømrere når det er nødvenig. Vi har også knyttet til oss faste underleverandører som har den kompetansen og kvaliteten vi krever, slik at vi kan fungere som en totalentreprenør overnfor våre kunder.

Fordi vi stiller store krav til håndverksmessige ferdigheter, og har stor kunnskap og forståelse for materialer og konstruksjonsprinsipper kan vi levere kvalitet i alle ledd. Brødrene Hammerstad har lang erfaring i bransjen og har alltid høy pågang av forespørsler på små og store oppdrag, uten bruk av annonsering. Dette gjenspiler vår strategi om at kvalitet og effektivitet selger seg selv.

 

Våre Kjerneverdier

Vi driver vår virksomhet med integritet og åpenhet. Alle typer arbeid skjer innenfor gjeldene lover, forskrifter og regler; samt at alt arbeid baseres på ærlighet og tillit. All ledelse utøves etter forretningsmessige, faglige og etiske prinsipper. 

Vi er en lærende organisasjon, og ser alltid etter forbedringer og nye løsninger. Vi benytter vårt mangfold og skaper merverdi gjennom et nært sammarbeid med kunder og partnere. Verdiene våre er alle ansattes kompass, og støtter oss i arbeidet mot vår visjon om å bygge et bedre samfunn.