Om oss

Om Brødrene Hammerstad AS og våre kjerneverdier

Om oss

om brødrene hammerstad as

Brødrene Hammerstad AS er et tømrerfirma som ble etablert av brødrene Martin og Ragnar Hammerstad i 1995. Idag er det Ragnar Hammerstad som har det daglige ansvaret sammen med administrasjons-/økonomiansvarlig Bjørn Kronborg.

Vi tar på oss alt fra små reparasjoner til store, komplekse byggprosjekter. Vårt team av dyktige håndverkere og erfarne fagfolk sikrer at vi kan levere alt fra omfattende rehabiliteringer og oppussingsprosjekter, til nybygg og store kommersielle prosjekter.

Vi jobber tett med våre kunder for å sikre at vi forstår deres ønsker og behov, og deretter prøver vi å skreddersy en løsning som passer til deres budsjett og tidsplan.

 

Siden 1995 har firmaet vokst fra 2 til 20 ansatte. I tillegg har firmaet opparbeidet seg et stort nettverk av faste kunder og samarbeidspartnere. De siste årene har firmaet hatt en omsetning på rundt 50 millioner kroner.

Vi er stolte over vår lange historie med å levere kvalitetsarbeid. Våre dyktige arbeidere har mange års erfaring og har bygget sitt rykte på å levere pålitelig og presis arbeid. Vi prøver å tilpasse oss de nyeste teknologiene og materialene for å sikre at vi alltid leverer produkter av høyeste kvalitet.

Kundetilfredshet er høyt prioritet. Vi forstår at et byggeprosjekt kan være stressende, og vi jobber hardt for å gjøre hele prosessen så enkel og smidig som mulig for våre kunder. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og bekymringer, og vi er stolte av å ha et godt rykte for å levere prosjekter innenfor budsjett og tidsfrister.

Anders Hammerstad

Prosjektleder

Trenger befaring? Kontakt oss her

+47 988 04 225 eller post@brodrenehammerstad.no

Vår historie

Brødrene hammerstad som totalleverandør

1995 - 2023

Vårt største prosjekt

Gjennom flere år med en rekke fornøyde kunder kan vi i Brødrene Hammerstad AS presentere vårt største prosjekt. Her kan du lese mer om "flaggskip" prosjektet som inneholder den nyeste teknologien, arkitekturen, klimaanlegget, ventilasjonssystemet og matrialene.

Tømrerfirma med stor allsidighet

Vi i Brødrene Hammerstad har ferdigheter på mange områder. Vi jobber innenfor en rekke ulike kundesegmenter og med et stort antall kunder, både innen offentlig og privat sektor. Vårt mål er å levere arbeid av topp kvalitet. Dette oppnår vi ved å ha effektive tømrere med yrkesstolthet. Vi har også et nettverk av faste underleverandører, arkitekter og fagkyndige konsulenter som har den kompetansen og kvaliteten vi krever, slik at vi kan fungere som en totalentreprenør ovenfor våre kunder. 

Fordi vi stiller store krav til håndverksmessige ferdigheter, har stor kunnskap og forståelse for materialer og konstruksjonsprinsipper kan vi levere kvalitet i alle ledd.  Brødrene Hammerstad har lang erfaring i bransjen og har alltid høy pågang av forespørsler på små og store oppdrag, uten bruk av annonsering. Dette gjenspiler vår strategi om at kvalitet og effektivitet selger seg selv.

 

Våre kjerneverdier

Vi driver vår virksomhet med integritet og åpenhet. Alle typer arbeid skjer innenfor gjeldene lover, forskrifter og regler; samt at alt arbeid baseres på ærlighet og tillit. All ledelse utøves etter forretningsmessige, faglige og etiske prinsipper. 

Vi er en lærende organisasjon og godkjent lærebedrift, som ser etter forbedringer og nye løsninger. Vi benytter vårt mangfold og skaper merverdi gjennom et nært samarbeid med kunder og partnere.